Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalıcı makyaj silinebilir mi?
landarch
10-25-2008, 01:52 AM
Kalıcı makyaj silinebilir mi? Kalıcı makyaj yaptırdım ve sildirmek istiyorum. mayıs ayında yaptırdım. Beğenmediğim için rötüşe gitmedim. Şekli rengi herşeyi yanlış oldu. Bu konuda düzeltmek felan değil direkt sildirmek istiyorum. İnternetten araştırdım fakat pek sağlıklı bilgi edinemedim. Ayrıca birkaç dövme salonu ve güzellik salonu ile görüştüm ama kafam iyicene karıştı. ve bu konuda keyfimde iyicene kaçtı. Lazer ile silmenin izinin kalacağını söylüyorlar. Bir de özel bir solüsyonla silinebilir dediler. Onunda çok sağlıklı olmadığını söylediler. Onda da iz kalacağını ve iyileşme sürecinin pek hoş olmadığını sölediler. Ayrıca içeriğinde asit olduğunu da söylediler. Peki ben kime inanacağım ve böle dolaşmak istemiyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.:confused:
umutkoruyan
10-25-2008, 10:53 AM
merabalar öncelikle özel solisyon ile silinme yöntemine kesinkle girmemenizi tavsiye ediyorum son derece saglıksız bir yöntem. lazer ile tedavi yöntemi ise henüz başarılı bir dereceye ulaşmamıştır size dedikleri gibi iz kalması,kızarıklık
yanık izi gibi birtakım sonuçlar meydana gelmektedir.sildirme yönteminde büyük hastahanelerin uyguladıgı buz tedavisi yöntemi lazer ile tedaviye göre daha başarılı bir sonuç alınmıştır. birde buz tedavisi yöntemini araştırın sonunda dogru bir karar vermek size kalmış
landarch
10-25-2008, 04:10 PM
Peki buz tedavisinin hangi hastanelerde yapıldığını bilir musunuz?
Dragon
10-26-2008, 09:18 PM
Buz tedavasini bildiğim kadarıyla Acıbadem hastanesi yapmaktadır.Hangi şubesi yapıyor onu bilemiyorum.Dövme sildirmek işin en çirkin tarafı maalesef.Çünkü silme yöntemlerinde %100 başarı almak henüz mümkün gözükmüyor.Buz tedavisinde böyle bir şansınız olabilir.Umarım herşey istediğiniz gibi gelişir ve sağlığınıza kavuşursunuz.Biz elimizdeki bilgiyi iyi niyetimizle herkesle paylaşmaktan mutlu oluruz.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.