Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam forumumuza hoşgeldiniz!
bodydragon.com
07-07-2007, 12:01 PM
Yeni üyeler forumumuza hoşgeldiniz umarım keyifli vakit geçirirsiniz...
tesarom
07-29-2007, 08:40 PM
stüdyo sahibi kim var bilmiyorum ama izmirli iyi bir dövmeciyim...bayan olmamın avantajlarını mesleğimde kullanıyorum işimde iyiyim...sadece istanbulda yabancıyım ve iş arıyorum herhangi bir stüdyoda işlerimi göstermek karşılığı şartlar iyiyse çalışmak istiyorum 10 senedir bu işi yapıyorum e mail adresim evren1724@hotmail.com...
herkese kolay gelsin...
marshallglcn
08-04-2007, 10:38 PM
selam bnde gülçin bu siteyi yenii buldum iikide bulmuusum bnde dövme iişiylee uğrasıoorum gibi,yeteneğim var çizimlere graffiti falan çizerim, kendi koluma gecici dövme yapabiliorum ama cok yetersiz buluyorum kendimi ve geliştirmek istiyorum eğer iş olanağı sağlayabilirsenis suannda da beyoğlu SEVEN HILL mağazasında satıs danısmanlığı yapıyorum eğer kendimi geliştirmek için yardımlarınıs dokunursa hemn bırakmayı düşünüyorum satıs danısmanlığını eminem.glcn16@eminem.come-posta adresim bu işle uğrasan ve yetiştirmek için birilerini arayan herkess eklesinn
ZERO CUSTOMS
08-15-2007, 07:10 PM
Merhabalar ArkadaŞlar.bende Yaklasik 10 Yildir Tattoo Ve Aİrbrush İŞİyle UĞraŞmaktayim.ayni Zamanda Siki Bİr Chopper Ciyim:)
Çok Yakinda Kendİ StÜdyomu AÇmak Üzereyİm.hertÜrlÜ EleŞtİrİnİze AÇiĞim.İyİ Bİr Yardimciya Da İhtİyacim Olabİlİr.
GÜzel Bİr Sİte :) İyİ Forumlar.......:d
marshallglcn
08-17-2007, 08:56 PM
Merhabalar ArkadaŞlar.bende Yaklasik 10 Yildir Tattoo Ve Aİrbrush İŞİyle UĞraŞmaktayim.ayni Zamanda Siki Bİr Chopper Ciyim:)
Çok Yakinda Kendİ StÜdyomu AÇmak Üzereyİm.hertÜrlÜ EleŞtİrİnİze AÇiĞim.İyİ Bİr Yardimciya Da İhtİyacim Olabİlİr.
GÜzel Bİr Sİte :) İyİ Forumlar.......:d
ii bi yardımcı değil ama yanına cırak oalrak almak istersen amacım tattoo işini öğrenmek bnm mail adresime bi göz at istersen bööele bi işe cok ihtiyacım varr iice öğrenmek istioroum bu işi :)
powertattoo
08-18-2007, 09:10 AM
selamlar bende dovme ısıyle ugrasıorum ama suanda bı mekan yok ısteyen olursa yanında dovme yapabılır ve gelecek bı zmanda ayvalık ılcesınde mekanımı acmak ıstıorum
powertattoo
08-18-2007, 09:11 AM
selamlar bende dovme ısıyle ugrasıorum ama suanda bı mekan yok ısteyen olursa yanında dovme yapabılır ve gelecek bı zmanda ayvalık ılcesınde mekanımı acmak ıstıorum
yanına almak ısteyen varmı
ZERO CUSTOMS
08-18-2007, 09:25 AM
ARKADAŞLAR BANA ULAŞMAK İÇİN :
zcustoms@hotmail.com
adresini kullanabilirsinizsz;):cool:
angel
09-03-2007, 10:38 AM
ben kıbrıslıyım bende dövme işiyle uğraşıyorum dövme makinesi almak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım :)
marshallglcn
09-08-2007, 03:25 PM
Yenİ ArkadaŞlarla ÇaliŞabİlİrİm Bana UlaŞiniz, ÇaliŞmak İstİyenler
bn calsımak için bir iş arıoorum uyarsa yanında calsımayı isterim ekledim sni konusmak icin
Dragon
09-08-2007, 05:44 PM
Merhaba arkadaşlar
dövme işiyle uğraşanlar veya uğraşmak isteyenler bilgilerini paylaşsın burdan.Bizim forumumuz neticede gayet açık ve özgür bir forum.Benim elemana ihtiyacım şu an için yok ama olursa burdan ilan edecem.Forumu komple yeniliyorum az bir zaman sonra burda gerçekten çarpıcı bilgilere ulaşacaksınız.:)
Hustla
10-06-2007, 08:10 PM
e e herkes offline mi (;
fandarren
05-02-2008, 10:08 AM
tanışmak isteyenler yaratıcı düşünce sahibi olmak isteyenler eklesin fandarren@hotmail.com
Whiskey_In
05-04-2008, 09:44 PM
Selam Arkadaslar Ben bu forumda yeniyim en dogrusu sitede yeniyim grafikerim ama. tattoo konusunda biraz cahil'im desem yalan olmaz . dogrusu tattoo'cu filanda olmak istemiyorum biraz merak ettim kendi uzerimdede bi dovmem yok olmasinida isterdim yani (dragon )'da yaptirma firsatim olursa dusunuyorum eger sizde beni aramak isterseniz. buyrun MSN 'adresim. sakirerguvan@hotmail.com
Herkeze hayirli isler kolay gelsin.
umutkoruyan
06-28-2008, 09:08 AM
Yeni Arkadaşlar Formumuza Hoş Geldiniz.
Whiskey_In
06-29-2008, 12:20 PM
hos bulduk arkadasim. yanliz bizim su dovme isimizi hala yaptiramadik birileri yardimci olmuyorki. bi randevu alip yaptira bilsek diyorum. neyse. :)
umutkoruyan
06-29-2008, 12:57 PM
çok kolay:D randevu almak istiyosan ilk önce studyomuzu ziyaret etmen gerekir yaptıracagın dövme modelini belirleyip ondan sonra dövmenin yapılması içinn istedigin bir güne randevu vermemiz gerekir
Whiskey_In
06-30-2008, 08:06 PM
cok aydinlattiginiz icin tesekkurler. :) yanliz ben fiyat konusundan biraz cekiniyorum :) burdan rahat bi sekilde soramiyorumda. msn ekledim yanliz hala online goremedim. sizleri. neyse. insallah kisa bir zaman icinde yaptiririz su iside biter. :) ayriyetten tesekkurler. ilginiz icin.
umutkoruyan
07-01-2008, 09:04 AM
rica ederim fiyat konusunda net bir fiyat verebilmemiz için nasıl bir dövme istedigini model veya şekil seçtigini görmemiz gerekmekte bunun için en mantıklısı olan studyomuzu ziyaret etmendir sutudyomuzda istemedigin kadar dövme modelleri bulabilirsin:D
Whiskey_In
07-01-2008, 06:59 PM
Aslinda model kafamda yani ilk gordugum model bu derim nasil birsey oldugunu da su sekilde soyleye bilirim. renk siyah. ebatlarida 20 * 10 gibi birsey neyse. tum bunlarin disinda. kredi karti gecerliyse hemen geliyorum. taksit imkanimiz varmi. _? bu acidan soruyordum. iyi calismalar.
umutkoruyan
07-02-2008, 08:56 AM
ewet kredi kartı geçerli taksit imkanı sadece bonus karta var
Whiskey_In
07-02-2008, 06:39 PM
Tesekkurler.
Gorusmek uzere o halde. musait bir gun geliyorum.
iyi calismalar
umutkoruyan
07-03-2008, 08:36 AM
rica ederim görüşmek üzere
tuan_bg
01-22-2009, 09:03 AM
gercekten cok harıka bır sıte yapımnında emegı gecenlerı tebrık ederım sahsım adına
Gamze Saraç
01-24-2009, 09:56 AM
çok Teşekkürler Sizlerin De Paylaşımlarıyla Daha Da Güzelleşecek ;)
Mary_Raven
01-26-2009, 07:48 PM
forumla ilgili bir önerim olacak ama hangi başlığa yazsam karar veremedim,buraya yazmayı uygun gördüm...forumda müzik başlığının yanısıra bir de filmler hakkında konuşabileceğimiz bir başlık olsa fena olmazdı..ben izlediğim film,dizi ya da kısa videoları paylaşmayı çok isterim açıkçası..sadece benim istememle olacak bişey değil ama:)
Gamze Saraç
01-27-2009, 10:07 AM
güzel fikir deneyebiliriz ;)
slmlar herkese :) iyi forumlar. :)
Gamze Saraç
03-09-2009, 09:31 AM
herkes hoşgelmiş :D
Bol bol paylaşın arkadaşlar ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.